Aan te leveren documenten bij afsluiten minilening

 

Om een minilening af te sluiten moet je een aantal documenten kunnen aanleveren. Als je het geld nou heel snel op je rekening wilt hebben en je bent nog geen bestaande klant bij de desbetreffende aanbieder dan moet je ervoor zorgen dat je documenten al bij de hand hebt bij het afsluiten. Het is dan het makkelijkst om ze in te scannen of maak er een duidelijke foto van en zet deze over op de computer. Als je de gegevens zou versturen via de post gaan er alsnog een paar dagen overheen.

Officieel legitimatiebewijs

Je moet een kopie van een officieel en geldig legitimatiebewijs opsturen. Dit kan dus van een paspoort, identiteitskaart of een rijbewijs zijn. Bij een identiteitskaart is het belangrijk dat je ook de achterkant kopieert.

Recent bankafschrift

Een kopie van een recent bankafschrift van niet ouder dan een maand wordt ook vereist. Als je geen afschriften hebt volstaat een printje van je internetbankieren ook. Uiteraard is het van belang dat je identiteitsgegevens overeenkomen met je bankgegevens.

Recente salarisstrook

Meestal is ook een kopie van een salarisstrook vereist. Hier geldt ook voor dat deze niet ouder mag zijn dan een maand en dat de gegevens op de strook overeenkomen met jouw persoonlijke gegevens.

Previous post:

Next post: