Geld lenen met BKR

 

Als je geld wilt lenen terwijl je een BKR codering achter je naam hebt staan is een minilening een uitstekende optie.

Het is namelijk zo dat je bij het afsluiten van een minilening niet bij het BKR wordt getoetst of je wel of niet kredietwaardig wordt bevonden.

Dit komt omdat een minilening maar een kleine lening is. Bij leningen waarbij de bedragen hoger oplopen is het haast onvermijdelijk om bij het BKR te worden getoetst. Kredietverstrekkers willen nou eenmaal graag weten met wie ze zaken doen.

Als je al een kredietverstrekker tegen komt die wel bereid is om je een lening te verstrekken ondanks een BKR codering achter je naam dan zal je hoogstwaarschijnlijk een belachelijk hoge rente moeten betalen. Dat is de prijs die je betaalt voor het lenen met BKR codering.

Maar als je een geld wilt lenen en je hebt niet meer nodig dan 1000 euro heb je met een minilening een goede lening in handen.

Het grootste nadeel is natuurlijk wel dat de looptijd van een minilening bijzonder kort is en nooit langer zal zijn dan een maand.

Klik hier om te zien wie de beste aanbieders van de minilening zijn.

Geld lenen met BKR

Wil je geld lenen met BKR registratie dan hoef je vanzelfsprekend niets te doen. Iedereen die een lening aangaat bij een bank of kredietverstrekker krijgt een registratie bij het BKR. Daar komt bij dat de betreffende kredietverstrekker dit ook verplicht is te melden aan de instantie. Het is daarom belangrijk om altijd aan je betalingsverplichting te voldoen. Want als je in de toekomst weer een geldlening wilt aangaan zal de geldverstrekker de register op na slaan of je ook een negatieve registratie(s) hebt. Is dit het geval dan is de kans aannemelijk dat je geen nieuwe lening krijgt. Je zult dus begrijpen dat aflossen op je huidige leningen van groot belang is voor het afsluiten van een nieuwe lening. Op 1000eurolenen NL bestaan de nodige opties tot het afsluiten van een nieuwe lening.

Previous post:

Next post: